DJ Frenic feat. MC Boogaloo Dee at six d.o.g.s


Ο Βρετανός DJ / παραγωγός Frenic ύστερα από τις δύο sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα, επιστρέφει για ένα ξεχωριστό show. Την Κυριακή 13 Απριλίου θα βρίσκεται στο gig space του six d.o.g.s μαζί με τον MC του, Boogaloo Dee, και τον καλό του φίλο Kill Emil, γνωστό στο ελληνικό κοινό τόσο για τη solo δουλειά του, όσο και για τη συμμετοχή του στους Pad Trio.
Ο Frenic επιστρέφει στο ωριμότερο σημείο της μουσικής του καριέρας πρόκειται να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό show με όλα τα tracks που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε καθώς και νέα κομμάτια.
Ξεκίνησε την καριέρα του επηρεασμένος από τους Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock. Σε μικρή ηλικία αγόρασε το πρώτο του ζευγάρι Turntables και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του στη δημιουργία των Beats και του Scratching που τον έφερε στη σκηνή μαζί με ονόματα όπως οι The Pharcyde, The Beatnuts, Task Force & Afrika Bambaataa. Εδώ και 18 πλέον χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s της Μ. Βρετανίας, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και parties, όπως αυτά της F1 Grand Prix και του Moto G.P.
Η μουσική του είναι ένα μίγμα hip hop, breaks, d’n’b, funk, soul και rock. Κομμάτια όπως τα “Alright”, “Punish Me”, “Things Get Better”, “Money Ain’t Women”, “You Said”, “Late Night Bar”, “Everglade”, “Everything Electric”, “Travel Alone” και άλλα πολλά έχουν γίνει radio classics καιπολύτιμα dj tools. Με δικά του λόγια «Essentially I’m a hip-hop DJ but I don't just play Hip-Hop Records».
 

Pre-sale: 8  (Ticket House)
At the door: 10 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Ψαξε Μια Κασετα , ενα τραγουδι ή εναν καλλιτεχνη