QUANTIC LIVE BAND - 23/10 GAGARIN 205 - 25/10 Block 33


H επίσκεψη των Quantic Live Band στη χώρα μας είναι γεγονός!

Με αφορμή το νέο του δίσκο ”Magnetica” ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic) θα βρεθεί για ένα εκρηκτικό live στο Gagarin 205 στις 23 Οκτωβρίου. Και τί φέρνει στις αποσκευές του αυτήν την φορά; Αγαπημένα κομμάτια που ξεχώρισαν καθόλη την πορεία του αλλά και τον πιο ώριμο και εντυπωσιακό μέχρι τώρα δίσκο της καριέρας του παρέα με την καλύτερη μπάντα που είχε ποτέ.

Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, soul, highlife και cumbia μουσικής διαμορφώνοντας έναν ξεχωριστό, προσωπικό ήχο που φέρνει το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αιθιοπία, τη Jamaica, τη Βραζιλία και την Αγκόλα, μεταξύ άλλων, κοντά. Στο “Magnetica” πραγματοποιείται μία συνάντηση διαφορετικών κόσμων οι οποίοι αποκαλύπτονται μέσω της χρήσης των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και των δυνατοτήτων που αυτά προσφέρουν για καινοτομία, σε συνδυασμό με στοιχεία της αυθεντικής, αναλογικής, live tropical soul μουσικής.

Τίποτα σε σχέση με τον Quantic δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα μουσικό εξερευνητή του οποίου οι αινιγματικές παραγωγές και η μουσική έκφραση έχουν κερδίσει σημαντική θέση στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ο ήχος του πολυσυλλεκτικός, εμπνευσμένος από το προσωπικό του ταξίδι, αρμονικά συνδυασμένος με τη μουσική του γνώση παράγει μία ακουστική εμπειρία που κάθε φορά σε μαγεύει με τρόπο διαφορετικό. Ο πολυοργανίστας Quantic- παίζει άψογα κιθάρα, μπάσο, πιάνο, και σαξόφωνο – και με βάση πια την Κολομβία - εδώ και 16 χρόνια εξερευνά τα μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας δεκάδες κυκλοφορίες ως Quantic,The Quantic Soul Orchestra, The Limp Twins είτε με το συγκρότημα που έφτιαξε στην Κολομβία τους Combo Bárbaro. Ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης και εξαιρετικός μουσικός, θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής.


Προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο πάρτυ του φθινοπώρου με την υπογραφή του ηγέτη της αγαπημένης Tru Thoughts Records και των εκπληκτικών μουσικών που θα τον πλαισιώσουν. Μια θερμή νύχτα, στην καρδιά του φθινοπώρου, βγαλμένη από την ψυχή της Λατινικής Αμερικής.

Θα είμαστε όλοι εκεί!


“Captivating… Quantic sits loosely alongside global music adventurers such as Damon Albarn and DJ Gilles Peterson” - THE GUARDIAN

“This is as beautiful, happy and uplifting a four-and-a-half minutes you’re likely to find all year. Tight, tight, tight!” [You Will Return single] – 9/10 - DJ MAG

“Thank you William Quantic, for releasing amazing records” - GILLES PETERSON (BBC 6MUSIC)INFO
Quantic Live Band

AΘΗΝΑ
23 Οκτωβρίου 2014
Gagarin 205
Ώρα έναρξης: 21.00
Opening act: Kill Emil Live

Τιμή Εισιτηρίου:
Προπώληση: 18€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) | 20€
Ταμείο: 23€

Σημεία προπώλησης:
Viva.gr, 11876, Public.gr, Παπασωτηρίου, Seven spots, IANOS, RELOAD


Επικοινωνία – Προβολή στα ΜΜΕ:
Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr
Σέμη Ψιλογιάννη | t. 210 3224765 | m. 6977 222455 | semi@zumacom.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25 Οκτωβρίου 
Block 33

Quantic Live Band (Tru Thoughts/UK)
+
Broken Tempo (GR)
+
NASA FUNK (GR)


Τιμες Εισιτηριων :

Περιορισμενα : 18 ευρω μεχρι 1.10
Προπωληση : 20 ευρω
Ταμειο : 23 ευρω

Προπώληση Eισιτηρίων από:

- Το Viva.gr & τα Viva spots

- Το 11876

- Τα καταστήματα Public

- Τα καταστήματα Παπασωτηρίου

- Τα καταστήματα Ianos

- Τα καταστήματα Seven Spots

- Τα Reload Stores

- Το καταστήμα Lotus

- Το καταστήμα Musicland

- Το καταστήμα Stereodisc

- Το καταστήμα Rover bar

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Ψαξε Μια Κασετα , ενα τραγουδι ή εναν καλλιτεχνη