ΨΧ 2015 ~ ΦΕΣΤΙΒαλ ΝΕας ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗς ΜΟΥΣΙΚΗς @ ΡΟΜΑΝΤΣΟ

ΨΧ 2015
φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015
BIOS Ρομάντσο - Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 6 ευρώ ανά ημέρα & 10 ευρώ διήμερο εισιτήριο
Ώρα Προσέλευσης: 20.30

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
Baby Guru
Chickn
The Cave Children
Kooba Tercu

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
The Callas
Α Victim of Society
Psychedelic Trips to Death
Azraq Sàhara

Το ΨΧ, το φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ρομάντσο!
Δύο ημέρες αφιερωμένες στη νέα ελληνική ψυχεδελική μουσική στο πρώτο μουσικό gathering της σαιζόν με μερικά από τα πιο επίκαιρα και δραστήρια ονόματα της εγχώριας σκηνής στην καρδιά της πόλης.

Το ΨΧ έχει στόχο να προωθήσει και να διαδώσει το νέο κιθαριστικό ήχο με ψυχεδελικές αναφορές, αλλά και να καταγράψει όλες τις νέες τάσεις που αναδύονται στην εγχώρια μουσική παραγωγή.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ ξεκινά με Kooba Tercu, Baby Guru, Chickn και Cave Children! Οι δυναμικοί Baby Guru επανέρχονται με ένα νέο μίνι καλοκαιρινό άλμπουμ και γεμάτοι όρεξη για ένα μοναδικό live performance. Οι Chickn, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του πρώτου τους άλμπουμ, θα μας μυήσουν στην εμπειρία του Chicknism, ενώ οι ανήσυχοι Cave Children λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, στο πρώτο τους λάιβ για τη νέα σαιζόν! Τη βραδιά ανοίγουν οι Kooba Tercu!

Tο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, το ΨΧ παρουσιάζει τους lo-fi μελωδικούς Azraq Sahara για να ξεκινήσει καλά το βράδυ. Στη συνέχεια, υποδεχόμαστε τους Psychedelic trips to Death, οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσουν την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ, φανερώνουν τον νέο τους ήχο που παντρεύει χαοτικά τα ηλεκτρονικά beat και το rock’n’roll.
Η βραδιά θα συνεχίσει με τους A Victim of Society, με το νέο τρίτο μέλος του γκρουπ επί σκηνής και θα ακολουθήσουν οι Callas! Οι The Callas live στο ΨΧ, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Liverpool International Festival of Psychedelia!

Προπώληση εισιτηρίων: http://www.viva.gr/tickets/festival/bios-romantzp/psx-festival-2015/
Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Ψαξε Μια Κασετα , ενα τραγουδι ή εναν καλλιτεχνη