κατη

Hidden Orchestra 14/11 Θεσσαλονίκη

Η Love Light Productions περηφανα παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τους εκπληκτικούς Hidden Orchestra, για μια μοναδική συναυλία στην Ελλάδα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου!

Οι Hidden Orchestra έρχονται από το Εδιμβούργο της Σκωτίας και μας υπόσχονται μια πλούσια συναυλιακή εμπειρία. Το διάσημο κουαρτέτο έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό ήχο που το έχει καθιερώσει στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή. Η μουσική τους, βαθιά ατμοσφαιρική και κινηματογραφική, περιλαμβάνει στοιχεία jazz, rock, hip-hop, κλασσικής και ηλεκτρονικής μουσικής. Guest μουσικοί, αυτοσχεδιασμοί, φυσικοί ήχοι και ηλεκτρονικά εφέ επιστρατεύονται για να σχηματίσουν ένα πρωτότυπο ακουστικά σύνολο, ένα εξαιρετικό ηχητικό project, που βασίζεται σε αντιθέσεις και πειραματισμούς.
Η τετραμελής κολεκτίβα, γνωστή και ως Joe Acheson quartet, είναι δημιούργημα του συνθέτη /παραγωγού Joe Acheson. Ο ιδιόμορφος ήχος των live τους εκτυλίσσεται γύρω από τα ντραμς, τα κρουστά και τα ηλεκτρονικά pads των δυο ντράμμερ του συγκροτήματος, Tim Lane και Jamie Graham, συμπληρώνεται αρμονικά από τους διακριτικούς ήχους του βιολιού και του πιάνου της Poppy Ackroyd, και ολοκληρώνεται με τον Acheson στο μπάσο και στα ηλεκτρονικά.
Οι Hidden Orchestra έγιναν γρήγορα γνωστοι μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους “Night Walks” [2010, Tru Thoughts]. Η μουσική τους άρχιζει να μεταδίδεται από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ευρώπης, και οι ίδιοι αρχίζουν να εμφανίζονται στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλς. Το 2012 κυκλοφορούν το 2ο άλμπουμ τους με τίτλο “Archipelago” λαμβάνουν και πάλι εξαιρετικές κριτικές και ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.
Στις 14 Νοεμβρίου κάνουν για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη και το Block33 σταθμό της περιοδείας τους και μας προσκαλούν σε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

====================================================

- Tιμές Εισιτηρίων :
• Περιορισμένη προπώληση (100 εισιτήρια): 15€
• Περιορισμένη προπώληση (200 εισιτήρια): 18€
• Υπόλοιπη προπώληση & ταμείο: 22€

- Σημεία Προπώλησης :
• Lotus (Σκρα 7, Θεσσαλονίκη)
• Musicland (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη)
• Stereodisc (Aριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη)

====================================================

Links:
http://www.hiddenorchestra.com/
https://www.facebook.com/HiddenOrchestra
https://twitter.com/HiddenOrchestra
http://hiddenorchestra.bandcamp.com/
http://www.last.fm/music/Hidden+Orchestra

Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr || info@block33.gr