κατη

Panda Dub - 21 Μαΐου - Αθήνα

https://www.facebook.com/events/1160960030581954/

One Love Reggae Ideas & Enter Events
proudly present:
Panda Dub
+ More Acts T.B.A.
“Welcome the Panda for
a psychotic symphony in the Lost Ship”

Σάββατο 21 Μαΐου
Βοτανικός plus
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Αθήνα
Doors Open: 21:00
Προπώληση: 12€ | Είσοδος: 15Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός Plus, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub. Ξεχάστε πολλά από αυτά που ξέρετε κι ετοιμαστείτε για διαστημικές καταστάσεις. Μια ανυπέρβλητη και δυναμική dub άνευ προηγουμένου που εξαφανίζει κάθε βαρύτητα. Συμπαντικά  ηχοτοπία και καταδύσεις στον ωκεανό του διαστήματος. Η φουτουριστική Dub είναι εδώ και τη φέρνει ο Panda Dub. Ένας ευλογημένος Γάλλος μοναχός του τάγματος της dub που θα σαρώσει πνεύμα και σώμα σε μια αποθέωση της σκηνής. Με sold out στη Θεσσαλονίκη σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση πριν ένα χρόνο έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να τυλίξει με τους ομιχλώδεις ήχους του, τους πάντες και τα πάντα στην πρωτεύουσα.

«Μη ψάξετε μάταια το πιλοτήριο να βρείτε, το Panda τους κωδικούς ποτέ δε δίνει ν’ ανοίξει η πόρτα. Τα κουμπάκια του ρυθμίζει και τους πάντες στροβιλίζει».

Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Dub του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο θα μας παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή οπτική, ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο βαρύ ρυθμό. Ένας καλλιτέχνης που με εξωφρενικό τρόπο φροντίζει τα album που παράγει να διαδέχονται ιδανικά και εξελικτικά το ένα το άλλο.
Ό, τι και να πει κανείς για τις δημιουργίες του Panda Dub είναι λίγο. Ένας οραματιστής με νέα οπτική και διαρκή διάθεση για εξέλιξη. Ξεκάθαρα αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γαλλική dub σκηνή είναι ακόμα ενεργή και έχει μπροστά της λαμπρό μέλλον. Το Σάββατο 21 Μαΐου είναι βέβαιο πως ο Panda Dub θα μας εκπλήξει με τις φουτουριστικές dub παραγωγές του και θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα αξίζει να θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Τιμές & Διάθεση Εισιτηρίων
Ενημερώνουμε το κοινό πως τα Earlybird Τickets με τιμή 10€ εξαντλήθηκαν εντός της πρώτης εβδομάδας διάθεσης τους.
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15
Σημεία Προπώλησης:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/votanikos-plus/panda-dub/
και Τηλεφωνικά στο: 11876.

Σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, και Media Markt. Εισιτήρια μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε κι από το Cartone, Περσεφόνης 41 και Τριπτολέμου, Γκάζι.