κατη

Maraveyas 22/10 Θεσσαλονίκη
“ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ”
FIX FACTORY OF SOUND
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ώρα 21:00


Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο.
Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory το Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

 Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.
Τo Σάββατο λοιπόν στις 22 Οκτωβρίου, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣΈπειτα από επανειλημμένα μηνύματα και τηλέφωνα που δεχτήκαμε, αναφορικά με την δυσκολία πρόσβασης στο Fix Factory of Sound, στις 8 Οκτωβρίου, ανήμερα της συναυλίας του Κωστή Μαραβέγια, λόγω του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Μαραθώνιου που θα λάβει χώρα σε όλο το κέντρο της πόλης, αποφασίσαμε σε συνεννόηση με τον καλλιτέχνη, τη μεταφορά της συναυλίας δύο Σάββατα μετά και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου.Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Για επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Fix Factory στο 2310500670(10:00-18:00) και στο info@fixfactoryofsound.gr εως 9/10

Προπώληση από
Viva.gr
11875
Public
Seven
Reload
Media Markt