κατη

Hanna Williams & The Affirmation 16/12 Βόλος - 17/12 Αθήνα


HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS

“Late nights and Heartbreak” ονομάζεται το πολυαναμενόμενο δεύτερο αλμπουμ της Hannah Williams, σε παραγωγή του Malcolm Catto μέλους των θρυλικών The Heliocentrics, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2016.
Η νέα της μπάντα, “The Affirmation”, που θα δούμε τον Δεκέμβρη βρίθει πνευστών και είναι η παρακάτω:
James Graham - Keyboards
Jai Widdowson-Jones - Drums
Adam Holgate - Guitar
Adam Newton - Bass
Liam Treasure - Trombone
Sam Massey - Trumpet
Tom Taylor - Baritone Saxophone

Η Hannah Williams είναι ένας soul σίφουνας, με έντονα στοιχεία αγάπης, πόθου και θυμού, που αφήνει πίσω του συντρίμια απο όποια σκηνή κι αν περάσει. Όσοι παραβρέθηκαν στις 2 προηγούμενες συναυλίες που έδωσε στη χώρα μας μπορούν να το βεβαιώσουν!
Ο αντισυμβατικός παραγωγός του νέου της άλμπουμ, Malcolm Catto αποτελεί ένα απο τα ιδρυτικά μέλη των The Heliocentrics, και έχει συνεργαστεί με τους: DJ Shadow, Madlib, Floating Points, Mulatu Astatke και άλλους πολλούς.
Το ντεμπούτο άλμπουμ της Hannah, “A Hill of Feathers”,  με την βοήθεια και του υπέροχου single “Work it out”, πήρε πολύ καλές κριτικές στη Μεγάλη Βρεττανία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ακολούθησαν headline shows αλλά και support “ανοίγματα” σε θρυλικές μορφές όπως: Sharon Jones and The Dap Kings, Charles Bradley and The Temptations καθώς και συμμετοχή στα ραδιοφωνικά show των Giles Peterson και Craig Charles, που παγίωσαν την φήμη της μπάντας.
Στις 2 συναυλίες που θα δώσουν οι Hannah Williams & The Affirmation, στις 16 Δεκεμβρίου στο Lab Art στο Βόλο και στις 17 στο Main Stage στο Gazarte, η SOUL θα έχει την τιμητική της!