κατη

Street Mode Festival


· 1-2-3 Σεπτεμβρίου 2017
· Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά!

STREET MODE: ON!

Ετοιμάσου και φέτος για την “street” εμπειρία της χρονιάς! 3 ημέρες γεμάτες μουσική, shows, διαγωνισμούς και όλο τον κόσμο σε Street Mode!

Πάνω από 30 μουσικά acts, shows και διαγωνισμοί graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, bmx, skateboarding, δράσεις για μικρά παιδιά και πολλά ακόμη συνθέτουν το φετινό Street Mode Festival, και αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Παρουσιάζει το γνωστό δίδυμο της εκπομπής “Στο Δρόμο” Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Λέντζας!

The Rumjacks (Australia), The Skints (UK), Dub Pistols (UK), My Sleeping Karma (Germany), Zion Train (UK), Asian Dub Foundation Sound System (UK), The Last Drive, Planet of Zeus, Vodka Juniors, Bad Movies, Εισβολέας, Ευθύμης, Στίχοιμα, Χατζηφραγκέτα, Baildsa είναι τα πρώτα 15 ονόματα από το μουσικό Line-Up. Μείνετε συντονισμένοι στο δίκτυο του 9ου Street Mode Festival για τα 30+ ονόματα που θα ανακοινωθούν!

2017 Aftermovie: https://youtu.be/khHbMt6DFQ4

Χρήσιμα links
Web Site:
Facebook Page:
Instagram Page:
Youtube Channel:

EARLY BIRD ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ!!!
Μπες από τώρα στο κλίμα του φεστιβάλ αγοράζοντας στην καλύτερη τιμή, μόνο με 15 ευρώ, εισιτήρια 3ημέρου Εarly Βird. Θα τα βρεις ηλεκτρονικά στα Eventbrite και Viva αλλά και στα Ianos, Media Markt & Seven Spots.

Viva:

Εventbrite:

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα εισιτήρια 3ημέρου Εarly Βird θα θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 15 Μαίου. Από τις 15 Μαίου και μετά η τιμή για τα εισιτήρια 3ημέρου θα αυξηθεί, όπως και για τα μεμονωμένα εισιτήρια ημέρας.

Το 9ο Street Mode Festival πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.