Πικ Νικ

Πικ by kasetophono on Grooveshark


To ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival 2014 με δυο λόγια


Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival σας προσκαλεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο αστικό πικ νικ γεμάτο φρέσκιες μουσικές και δροσερές εικόνες. Όπως τα δυο τελευταία καλοκαίρια, έτσι και φέτος το φεστιβάλ εντάσσεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Μουσικές και Δράσεις στα Μνημεία της Πόλης» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Ο σχεδιασμός του φεστιβάλ προβλέπει τη δημιουργία ενός μεγάλου αστικού πικ νικ, το οποίο θα συνοδεύεται αφενός από συναυλίες ανερχόμενων μουσικών σχημάτων της πόλης και αφετέρου από προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους στο ειδικά διαμορφωμένο θερινό σινεμά.
Ήδη από τις δυο προηγούμενες διοργανώσεις, το κοινό της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας να απολαύσουμε παρέα ένα γεμάτο πολιτιστικό τριήμερο στην καρδία της πόλης. Βασική επιδίωξη του φεστιβάλ είναι να εδραιώσει την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού γεγονότος δημιουργώντας παράλληλα έναν ξεχωριστό πολιτιστικό θεσμό που θα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι. Η Ρωμαϊκή Αγορά φιλοξενεί και φέτος το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, αποδεικνύοντας πως οι αρχαιολογικοί χώροι μπορούν να είναι πραγματικά ανοιχτοί για το κοινό και έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν ιδιαίτερα πολιτιστικά γεγονότα.
Το ΠΙΚ ΝΙΚ UrbanFestival 2014 αποφασίζει να κλείσει το καλοκαίρι με ταξιδιάρικη διάθεση! Αναζητήστε λοιπόν τις cardpostal που κυκλοφορούν στην πόλη και ελάτε στη Ρωμαϊκή Αγορά για να μοιραστούμε φαγητό, μελωδίες και όμορφες εικόνες κάτω από τον ανοιχτό ουρανό και να κλείσουμε έτσι την καλοκαιρινή περίοδο μέσα σε γιορτινό κλίμα. Σας περιμένουμε με ωραία διάθεση, πολλούς καλούς φίλους και φυσικά το γεμάτο καλάθι του πικ νικ.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Ψαξε Μια Κασετα , ενα τραγουδι ή εναν καλλιτεχνη