I Saw 43 Sunsets

Οι i saw 43 sunsets δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα και ξεκίνησαν σαν ακουστικό τρίο, παίζοντας κυρίως διασκευές ενώ παράλληλα άρχισαν να δουλεύουν δικά τους τραγούδια.
Το 2010 στη μπάντα προστέθηκαν δυο νέα μέλη, σε μπάσο και τύμπανα, ώστε ο ήχος τους να γίνει πιο γεμάτος και ολοκληρωμένος. Σε αυτό το μοτίβο, προστέθηκε και 6ο και τελευταίο μέλος της μπάντας το 2011, γεμίζοντας τα τραγούδια με τρομπέτα και μαντολίνο.
Έτσι, το 2010 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους EP και ένα χρόνο μετά, το promo EP τους είναι έτοιμο και διατίθεται από τους ίδιους δωρεάν μέσω bandcamp.
Στo τέλος του 2011, έρχεται να προστεθεί η ακουστική διασκευή των "Nightcall" και "Under your spell" από το OST του Drive, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές παγκοσμίως ακόμα και από τους ίδιους τους δημιουργούς, Kavinsky και Desire αντίστοιχα.
Σαν λάτρεις των διασκευών, το καλοκαίρι του 2012, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Keith Richards, ηχογράφησαν το ‘Paint it Black’, μια πολύ διαφορετική και πιο σκοτεινή έκδοχή του.
Έτσι , στο τέλος του 2012, έχοντας τελειώσει τις ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του promo EP τους και των νέων τραγουδιών τους, βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με δικιά τους παραγωγή και μίξη, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2013.
contact : isaw43sunsets@gmail.com
     
        ☕ Κέρνα μου καφέ        ⬇ Κατέβασε την Εφαρμογή



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Ψαξε Μια Κασετα , ενα τραγουδι ή εναν καλλιτεχνη